Generalforsamling og holdtilmeldinger.

Klubbens ordinære generalforsamling som skulle være afholdt i første kvartal, er udsat til vi kommer i gang med næste sæson.

Vi vil sigte efter slutningen af august. Nærmere følger selvfølgelig.

 

Vi kommer til at køre med samme antal og størrelse af hold som sidste sæson. Vi ved endnu ikke om man vil fortsætte, hvor man slap da vi lukkede ned - eller om vi skal starte helt forfra på en ny sæson. 

Nyt fra bowlingforbundet den 15. januar 2021

Forlængelse af de gældende corona-restriktioner ”foreløbig” indtil den 7. februar 2021 betyder desværre, at udfordringerne for bowlingsporten forsætter. Siden 5. januar 2021 har Danmark generelt været underlagt strammere restriktioner end dem vi oplevede i foråret 2020.

Ingen ved med sikkerhed hvor længe de gældende restriktioner vil vare. Men lytter man efter de små signaler, der ”sendes ud” via adskillige pressemøder, så er januar og februar gentagne gange omtalt som de hårdeste måneder og påsken i starten af april, anses for det egentlige vendepunkt i dansen med Corona. Og den store hammer er bragt i stilling i kampen mod B 1.1.7 og andre virusmutationer.

Det er ikke længere realistisk, at de nuværende restriktioner forsvinder lige så hurtig som de kom. Vi må forberede os på endnu en kontrolleret, stille og gradvis genåbning af Danmark. Genåbningen efter nedlukningen i foråret viser, at en kontrolleret, stille og gradvis genåbning tager måneder.

Turneringen 2020/21
Suspensionen af alle aktiviteter i Danmarks Bowling Forbund fra den 30. december 2020 fastholdes indtil det igen er mulighed for genoptagelse. Bestyrelsen har på mødet 9. januar besluttet, at sæson 2020/21 ”fastfryses”. Planen er, at turneringen genoptages fra september og spilles færdig i 2021/22.

En fastfrysning af sæson 2020/21 kræver en gennemgang af flere følgevirkninger i forhold til aldersbegrænsninger, klubskifte m.m. Bestyrelsen tager stilling nødvendige følgevirkninger 6. februar.

Viser det sig, at en kontrolleret, stille og gradvise genåbning af Danmark version 2021, ske i et hurtigere tempo end forventet udbydes en række lokale-, regionale- og landsdelsaktiviteter. Det vil ske så hurtig det kan lade sig gøre efter en genåbning og frem mod september 2021.

Balancehuller

Når engang vi kommer i gang igen, skal vi huske at det fra 1.januar ikke er tilladt at have balancehul i ens bowlingkugle. Dommerne er blevet instrueret i at hvis en spiller bliver opdaget i at spille med en sådan kugle, vil spillerens score blive nulstillet.

Covid restriktioner - opd. 11. december

Hallen er nu på grund af de nye restriktioner helt lukket

Dette gælder til og med 3. januar. Så de kampe der står på kalenderen på den dato, er også aflyst. Kampene nu på søndag den 13.december kan heller ikke spilles.

 

Handicapafdelingen holder juleferie allerede nu. Man håber at komme i gang igen den 12. januar 2021. Forsamlingsforbuddet på over 10 personer er dog forlænget til 29. februar, så det er nok ikke sandsynligt at vi kommer igang inden denne dato.

 

Fællesspisningen som var planlagt til 15. december, er udskudt til engang i det nye år.

 

Vi holder stadig øje med situationen, og melder ud hvis der sker ændringer.

Kampe 6.december

Begge firemandshold har været i kamp i weekenden.

BK Skive 1 vandt 6-4 over BK Viborg 3, keglerne 2185-2201. En helt igennem tæt kamp, hvor to af serierne og også det samlede keglefald kunne vippe begge veje. Bedste Skive-spiller var Sonja Andersen med snittet på 149, det samme snit havde Lene Ingerup men kun over 3 serier.

BK Skive 2 var på "udebane" mod Morsø, som er tophold i rækken. Det kostede et 0-10 nederlag med keglefaldet 2285-2686. Ingen tætte serier i denne kamp, hvor Bent Tinggaard var bedste spiller fra Skive med et snit på 173.

Resultater 22. november

Turneringen er gået i gang igen for firemandsholdene. 

BK Skive 1 var i Holstebro for at møde HBC. Det var for stor en mundfuld som endte med et 0-10 nederlag og keglerne 2233-2548. Lene Ingerup var bedste spiller for Skive-holdet med et gennemsnit på 160.

BK Skive 2 tog hjemme imod HIK fra Hobro. En Skive-sejr på 10-0 blev det til, efter en til tider tæt kamp. Samlede kegler viste dog 2316-2152. Bedste spiller for Skive var Ole Skipper med snittet 154.

 

Onsdag - torsdags træning

Vi har modtaget tilsagn fra 24 medlemmer som er interesserede i at træne onsdag-torsdag i en periode. Det er foreløbig fordelt på 14 personer onsdag og 10 personer torsdag.

Se i denne oversigt, hvordan det er fordelt.

Resultater uge 43

4-mandsgruppen er kommet i gang i denne weekend, og det startede med et lokalopgør nemlig BK Skive 1 på "hjemmebane" mod BK Skive 2. Det blev til en sejr til BK Skive 2 på 8-2, cifrene 2386-2220. Bedste spiller for BK Skive 1 blev Poul Kirk Nielsen med et snit på 147, mens bedste spiller for BK Skive 2 blev Vita Grinderslev med 164 i snit.

2.divisionsholdet var en tur i Holstebro for at møde HBC. De kom hjem med en sejr på 26-22, keglefaldet viste 6511-6449. En meget lige kamp hele vejen, hvor bedste Skive-spiller endte med at blive Michael Ø. Jensen med godkendte 197 i snit.

Klubmesterskaber

Klubmesterskaberne 2020 blev vel overstået tirsdag den 20. oktober. 10 damer og 15 herrer var tilstede denne aften, og efter 4 serier for damerne og 6 serier for herrerne kunne vi kåre vinderne som blev Vita Grinderslev og Bjarne Handberg. Stort tillykke til de to.

Det samlede resultat kan ses HER

Den nye sæson skudt i gang

Sæsonen 2020/21 er startet efter en coronaforsinkelse på godt en måned.

2.divisionsholdet startede med en tur til Varde, og kunne rejse hjem med en sejr på 26-22, samlede kegler lød på 6500-6407. Pæne scorer fra de fleste, bedste Skive-spiller var Arne Lundberg med et snit på 188.

3.divisionsholdet var en tur i Års, og prøvede for første gang kræfter med double-spillestilen. Det gik ikke fantastisk godt, de måtte rejse hjem med et nederlag på 16-32, keglefaldet 5928-6118. Bedste spiller fra Skive var Jan Sørensen med et snit på 184.

Årets BK Skive're

På den årlige generalforsamling blev der som sædvanligt uddelt vandrepokal til en bemærkelsesværdig indsats. I år havde en enig bestyrelse stemt på Minna og Ove Dittmer, som begge har været med igennem tykt og tyndt i alle årene. Tak for lang og tro tjeneste.

På billedet ses de stolte titelindehavere.

Sæsonen 19/20 endelig slut.

I løbet af 10 dage her i august/september har førsteholdet spillet de sidste tre kampe i corona-sæsonen.

Første kamp uden modstand, da Amici fra Århus ikke ville spille sæsonen færdig. Så 48-0 til Skive.

Topscorerværdigheden blev delt mellem Henrik Klausen og Jan Sørensen, begge spillede med et snit på 198.

Anden kamp ude mod guldvinderne fra Silkeborg blev tabt med 14-34. Her var bedste Skive-spiller Arne Lundberg med 185 i snit.

Tredje og sidste kamp som var hjemme mod HBC fra Holstebro, blev vundet med 26-22. Bedste spiller fra hjemmeholdet igen Arne Lundberg, denne gang dog med beskedne 174 i snit. 

Dette var holdets første sæson efter oprykningen til anden division, og det sluttede med en flot tredjeplads og bronzemedaljer. Derudover også en fin hjemmebanestatistik med 7 sejre i 7 kampe. En absolut godkendt første sæson. 

På billedet nogle af de spillere, der har været med til at hive medaljerne hjem. Frederik Mikkelsen, Henrik Klausen og Thomas Andersen kunne desværre ikke være tilstede, da billedet blev taget, men de har også ydet en stor indsats for holdet.

Retningslinjer

Vi bliver hele tiden mindet om at passe på overalt i samfundet. Der er også nedfældet en del der hører til vores sport, her er bare et udpluk:

3.2 Resume
Danmarks Bowling Forbunds retningslinjer for genoptagelse af bowlingsporten kan kort sammenfattes til:
• Isolation
• Er man syg, så bliv hjemme
• Bliver man syg, så forlad aktiviteten.
• Medvirk til effektiv inddæmning af smitten.
• Hygiejne
• Vask dine hænder tit, eller brug håndsprit.
• Medbring gerne eget håndsprit.
• Host eller nys i dit ærme.
• Mød så vidt muligt omklædt.
• Fysisk kontakt og kontaktpunkter
• Under kampen bør man sidde ned, indtil det er ens tur.
• Lad en anden atlet komme væk – inden en ny går frem.
• Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns fysisk kontakt.
• Begræns sang, høj tale/råb.
• Man holder sig til sin egen gruppe – uden at går rundt og være social. (Dommere og andre officials kan være gennemgående i flere eller alle kampe i én start)
• Man bruger sit eget materiale og ikke andres.

Se evt. yderligere her: https://bowlingsport.dk/retningslinjer-for-genaabning/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=retningslinjer-for-genaabning

Sæsonopstart

Vi starter op igen tirsdag den 4. august - dette gælder både senior og handicap-afdelingen.

For ældreafdelingen gælder andre datoer - se under Ældreafdelingen

Hallen er åbnet igen - giv den et besøg, så vi kan hjælpe med at holde gang i forretningen.

Se mere på http://skive.bowlnfun.dk/

 

Vi håber at se jer alle igen friske og klar til kamp efter en ufrivillig lang pause.

 

Nyhedsarkiv for sæsonen 2019/2020

Alle nyheder for sæsonen 2019/2020, som jo var meget præget af en kaotisk slutning kan ses HER

Nyhedsarkiv for sæsonen 2018/2019

Vi har skrumpet alle nyhederne fra netop overståede sæson ned til DETTE dokument.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2017/2018

Alle nyheder fra ovennævnte sæson har vi samlet i DETTE dokument.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2016/2017

Alle nyheder fra denne side for ovennævnte sæson har vi rykket sammen HER

Billede af ungdomsmestrene: 

 

 

Samlede resultater for damer ses her

Samlede resultater for herrer ses her

 

Nyhedsarkiv for sæsonen 2015/2016

Alle nyheder fra denne side vedrørende sæsonen 2015/2016 kan du se ved at klikke her

Klubmesterskaber

Vi har over de seneste to tirsdage fået afviklet vores klubmesterskab for både senior og ungdom.

Hos herrerne blev Arne Lundberg mester med 181 i snit over 6 serier. Damemester blev Inge-Lis Smedegaard med et snit på 168 og hos ungdommen vandt Mads Godiksen med et snit på 121. Tillykke til alle tre med det flotte resultat.

De totale scorer kan ses her : HERRER     DAMER     UNGDOM

Hele vores dejlige ungdomsafdeling med mesteren Mads Godiksen som nr. 3 fra venstre og træner Kim Lundberg til højre.

Seniormestrene Inge-Lis Smedegaard og Arne Lundberg.

Besøg fra Skive Folkeblad.

 

Den 25. oktober 2015 havde vi under Jyllandsserie-holdets kamp mod Skibonitten besøg af Turit Skovborg fra Skive  Folkeblad. Hun talte inden kampen med Frederik og Bjarne og var der også sammen med en fotograf den første halve times tid af kampen. Det kom der følgende gode artikel ud af.      Side 1Side 2

 

Nyheder fra de to forrige sæsoner - klik her