Referat fra 12-13/10 - åbningssejr i 2.division.

Den lidt forsinkede sæsonstart for 2.divisionsholdet sluttede med en sejr på 26-22 på udebane mod BK Viborg. De samlede kegler på 6446-6400 vidner om en jævnbyrdig affære. Spilleformen i 2.division er ny for BK Skives oprykkere, men altså ikke sværere end at man kunne rejse hjem med en sejr. Bedste Skive-spiller denne søndag var Kim Ingerup med 192 i snit.

3.divisionsholdet var igen ude at køre langt, denne gang til Brønderslev for at møde BK Outsiders. De måtte desværre rejse hjem med et nederlag på 0-10 og keglerne som viste 3705-4003. Kun i første serie var man lidt tæt på, de sidste tre serier var hjemmeholdet for suveræne. Bedste spiller fra Skive på dagen var Kim Sejbjerg med et snit på 167.

4-mandsholdet var en tur i Thisted for at møde Split. Det blev desværre også til et 0-10 nederlag med cifrene 2110-2449. Bedste spiller fra Skive i Thisted var Sonja Andersen med 141 i snit. 

Første kampweekend i sæsonen.

To hold har været i ilden i denne weekend. Første kamp for vores nyoprykkere til 2.division er blevet flyttet, så de venter stadig på sæsonstart.

Vores nye hold i 3.division kom fantastisk fra start. De var taget helt til Hjørring og kom hjem med en sejr på ikke mindre end 10-0. Keglerne viste 4065-3476. Suverænt bedste spiller på dagen var Kurt Klausen med et snit på 206. Holdet ligger med denne præstation på en førsteplads efter første runde.

Klubbens 4-mandshold tog hjemme imod Lucky fra Herning. Det blev til et enkelt point i sidste serie, så resultatet blev 1-9 og keglefaldet 2226-2579. Bedste Skive-spiller denne dag var Vita Grinderslev med 154 i snit.

 

Ny sæson

August er kommet, og træningen går i gang igen. Vi har til denne sæson meldt 3 hold til turneringen, 6-mands 2.divisionshold, 6-mands 3.divisionshold samt et enkelt 4-mands open hold.

Det nyoprykkede 2.divisionshold kommer i sagens natur lidt længere omkring end normalt. bl.a. Varde og Viby. 3.divisionsholdene i Vest er blevet blandet lidt denne gang, da man har indført mulighed for at melde sig til double-spilleformen som et alternativ. Resultatet af dette er at der er tre puljer med den gamle spilleform og to puljer med double-spilleformen. Vores nye 3.divisionshold kommer derfor til at køre lidt langt nogle gange, der er flere kampe i nordjylland. Se alle kampprogrammer ved at vælge "Bowlingportalen" i menulinjen.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2018/2019

Vi har skrumpet alle nyhederne fra netop overståede sæson ned til DETTE dokument.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2017/2018

Alle nyheder fra ovennævnte sæson har vi samlet i DETTE dokument.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2016/2017

Alle nyheder fra denne side for ovennævnte sæson har vi rykket sammen HER

Billede af ungdomsmestrene: 

 

 

Samlede resultater for damer ses her

Samlede resultater for herrer ses her

 

Nyhedsarkiv for sæsonen 2015/2016

Alle nyheder fra denne side vedrørende sæsonen 2015/2016 kan du se ved at klikke her

Klubmesterskaber

Vi har over de seneste to tirsdage fået afviklet vores klubmesterskab for både senior og ungdom.

Hos herrerne blev Arne Lundberg mester med 181 i snit over 6 serier. Damemester blev Inge-Lis Smedegaard med et snit på 168 og hos ungdommen vandt Mads Godiksen med et snit på 121. Tillykke til alle tre med det flotte resultat.

De totale scorer kan ses her : HERRER     DAMER     UNGDOM

Hele vores dejlige ungdomsafdeling med mesteren Mads Godiksen som nr. 3 fra venstre og træner Kim Lundberg til højre.

Seniormestrene Inge-Lis Smedegaard og Arne Lundberg.

Besøg fra Skive Folkeblad.

 

Den 25. oktober 2015 havde vi under Jyllandsserie-holdets kamp mod Skibonitten besøg af Turit Skovborg fra Skive  Folkeblad. Hun talte inden kampen med Frederik og Bjarne og var der også sammen med en fotograf den første halve times tid af kampen. Det kom der følgende gode artikel ud af.      Side 1Side 2

 

Nyheder fra de to forrige sæsoner - klik her