Status pr. 20. maj

Vi holdt et forretningsudvalgsmøde (bestyrelsesmøde) i aftes for at få lukket sæsonen af og informere Jer så meget som vi nu kan.

Holdtilmelding til næste sæson skal stadig afleveres i denne måned, vi er blevet enige om at melde 2 6-mandshold og 2 4-mandshold til. Altså vores 2.division, vores 3.division (som næste sæson skal spille doubler) og så to 4-mandshold som vi så håber kan blive placeret i nogle mere jævnbyrdige puljer end vi var vidne til i år.

Afslutning af denne sæson er stadig planlagt indefra til at skulle ske fra uge 34 og nogle uger frem. Vi vil trække vores 4-mandshold og vores 3.divisionshold, da der ikke er mere at spille for der, og sæsonen bliver lang nok alligevel. Næste sæson er planlagt til at starte i oktober og vil sandsynligvis først slutte i juni 2021. 

Generalforsamlingen mangler stadig at blive afholdt. I skrivende stund er der stadig lukket i bowlinghallen og vores normale sommerferie starter om 12 dage. Vi vil indkalde til ordinær generalforsamling, når vi igen kan komme i hallen til august.

Kontingent. Vi er med på at man ikke har fået så meget for pengene i denne periode. Vi vil gerne bede Jer om at betale det seneste girokort, hvis I ikke har gjort det endnu. Så skal vi nok finde ud af at kompensere jer for det senere på året. Det er bare meget nemmere, hvis der er rene linjer, så ikke nogen har betalt og andre ikke har betalt. Dette gælder seniorer og handicap-afdelingen. Det forholder sig lidt anderledes med ældreafdelingen, her betaler man jo månedsvis, og har derfor ikke betalt længere end til marts højst. Også her gælder det at hvis man har lidt til gode, skal vi nok finde ud af at kompensere lidt senere på året.

Klubmesterskaber holder vi til efteråret engang. Sandsynligvis en tirsdag i september.

Balancehuller. Hele problematikken med balancehuller som skulle være fyldt ud inden næste sæson, er udskudt til der optræder normale tilstande igen. Sandsynligvis til januar. Dette gælder ikke hvis du spiller i udlandet.

 

Alt dette med alt mulig forbehold for hvad der bliver meldt ud angående restriktioner. Det er dog helt sikkert at sæsonen er slut for os og der er dømt sommerferie.

Rigtig god sommer til alle. Vi melder selvfølgelig ud, hvis der kommer nyheder vi kan dele med Jer.

Nyt fra DBwF 1.maj

Vi har modtaget en længere statusorientering fra DBwF's bestyrelse, herunder lige nogle uddrag, der vedrører turneringsafviklingen. Udover det venter vi selvfølgelig stadig på nyt om, hvorvidt bowlinghallerne kan åbne.

"Vi står ikke forrest i køen, når myndighederne på et tidspunkt begynder at åbne op. Det ligger helt fast.
Vores sport hører under kategorien ”indendørs sportsaktiviteter uden kropskontakt”. I en netop offentliggjort kategoriseringsrapport er sådan en form for idræt i kategorien ”høj”.
Indendørs aktiviteter med kropskontakt er, til sammenligning, ”ekstrem høj”."

"Sæson 2019/20 genåbnes i uge 34 og fortsætter frem til og med uge 38."

"Sæson 2020/2021
• Tilmelding til sæson 2020/21 forventes åbnet 6. maj 2020. Deadline for tilmelding er
berammet til den 5. juni.
• Sæson 2020/21 starter op i uge 41 (5.-11. oktober)
• Sæson 2020/21 afsluttes i juni 2021"

"Karantænefri klubskifteperiode
Uanset færdiggørelsen af sæson 2019/2020 sker senere end normalt, holdes fast i den
karantænefri klubskifteperiode er fra den 10. til 31 maj. Det er vigtigt for klubberne at vide, hvilke atleter, de har til rådighed fra den kommende sæson
Ved genoptagelse af sæsonen i uge 34 og klubskiftet sker straks, vil atleten tidligst være spilleberettiget for holdspil den 10. oktober.
Ved genoptagelse af sæsonen i uge 34 og skiftet sker pr. 1. juli vil atleten være spilleberet-tiget for holdspil for nuværende/afgivende klub frem til den 4. oktober"

 

 

Seneste Covid-19 nyt pr. 17. april

Der er kommet ny statusmeddelelse fra DBwF i dag, herunder et lille uddrag af det. Rent klubmæssigt venter vi selvfølgelig også på, at vores bowlinghal kommer i gang igen. Meldingen er stadig 10. maj.

 

Afslutning af sæson 2019/20
Forbuddet mod forsamlinger i grupper på mere end 10 personer opretholdes foreløbig frem til 10. maj. En genoptagelse af sæsonen med en afslutning inden for den sædvanlige tidsramme, er derfor ikke længere en mulighed.

Der er altid mere end én mulighed, når man står overfor et valg. Det gælder også, når der skal træffes en beslutning om hvilken skæbne sæsonen skal have. Det ligger bestyrelsen meget på sinde, at uanset hvilket valg der træffes, så vil beslutningen udspringe af vores sammenhold samt et princip om: ”En for alle og alle for en”. Vi begynder derfor ikke at gøre forskel på de enkelte turneringer indbyrdes.

Bestyrelsen har truffet et klart valg. Enten genoptages turneringen med en afslutning, eller også annulleres hele sæsonen. Løsninger mellem et; ”enten/eller”, vil ikke ske. Det skylder vi sporten, det skylder vi hinanden og ikke mindst vores samarbejdspartnere.

Status på sæsonen er, at hvert hold i gennemsnit mangler mellem to til fire kampe for at være i mål. Ingen af os ved lige nu, hvor langt tid vi har til at færdiggøre sæsonens aktiviteter. I bestyrelsen er der en tro på, at alle – atleter, frivillige, ansatte og samarbejdspartnere – vil gå langt for at komme i mål, hvis det kan ske på en god måde og uden den enkeltes helbred som indsats.

Vi er i bestyrelsen meget bevidst om, at alle i og omkring sporten vil foretrække en klar og tydelig udmelding. Det ønsker vi også i bestyrelsen. Det er som at arbejde med et aldrig færdigt eller fuldendt motiv, når man ikke kender dagen i morgen. Vi har naturligvis en del overvejelser ved en mulig genoptagelse af sæsonen.

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at bestyrelsen vil strække sig endog MEGET langt for at sikre en færdiggørelse af sæsonens afbrudte aktiviteter. Forudsætningen er imidlertid, at myndighederne skaber den mulighed.

Statusmeddelelse fra DBwF 3. april

2 gode artikler fra det seneste nyhedsbrev fra DIF

20. marts - seneste fra DBwF

Ny Corona status fra bestyrelsen den 3. april

 

Bestyrelsen vil den 3. april følge op på tidligere kommunikation om Coronasituationens konsekvenser for DBwF.

 

Der er desværre INTET der typer på, at den alvorlige Corona situation, forbedres de kommende uger.

 

Status nu og her er derfor, som det tidligere er meldt ud, at ALLE aktiviteter i hele organisationen er suspenderet.

 

Den 3. april vil bestyrelsen, på baggrund af den lovgivning og de anbefalinger fra offentlige myndigheder og Danmarks Idrætsforbund, der foreligger den 3. april, beslutte næste step.

 

Som hidtil vil kommunikationen ske med mail til alle klubformænd og interne aktører, samt ved opslag på bowlingsport.dk og forbundets Facebook sider.

 

Eventuelle spørgsmål kan fortsat rettes til kontor@bowlingsport.dk

 

Pas godt på hinanden 😊

Træning

Vi har fået at vide, at Bowl'n'fun i Skive vil være lukket i de næste to uger foreløbig.

Så derfor er der selvfølgelig ingen træning. 

Covid-19

Vi har modtaget følgende fra Dansk Bowling Forbund:

På baggrund af myndighedernes stærkt skærpede udmelding i går aftes, samt Danmarks Idrætsforbunds efterfølgende opbakning og anbefalinger, suspenderes samtlige aktiviteter i DBwF regi med omgående virkning.

 

Det betyder helt konkret, at alle mesterskaber, stævner, holdturneringer, kurser, mødeaktivitet og repræsentantskabsmøde foreløbigt er suspenderet.

 

Bestyrelsen vil på et ekstraordinært møde torsdag aften drøfte de mere lavpraktiske konsekvenser af situationen. Der vil derfor tilgå klubberne yderligere information efter aftenens møde.

 

Vi beklager stærkt de gener dette giver. Vi må imidlertid tage det nødvendige medansvar for den alvorlige situation.

 

Resultater uge 8

Alle klubbens 3 hold spillede på hjemmebane kl. 10 søndag, så hallen var fyldt med BK Skive-folk med deres modstandere.

Firemandsholdet tog imod HBC3 fra Holstebro og måtte indkassere et nederlag på 2-8, de samlede kegler viste 2099-2298. Bedste hjemmebanespiller i denne kamp var Birthe Pedersen med et snit på 143

3.divisionholdet mødte Outsiders fra Brønderslev og blev slået med 3-7 efter uafgjort i sidste serie (922-922). Bedste Skive-spiller var Kurt Klausen med gennemsnittet 174.

2.divisionsholdet tog imod topholdet ST fra Viborg. En tæt kamp sluttede med en hjemmesejr på 26-22, keglerne 6389-6348. Bedste spiller var her Arne Lundberg med snittet 186. Andre resultater i divisionen gjorde at Skive igen indtager 3.pladsen, der er 3 kampe tilbage.

Resultater uge 6

Igen har alle tre hold været i aktion i løbet af weekenden.

Firemandsholdet måtte indkassere et svidende 0-10 nederlag hos Limfjordsbowlerne fra Struer. Keglefaldet lød på 2051-2681, altså ikke rigtig tæt på nogen point for Skiveholdet. Bedste spiller herfra var Inge-Lis Smedegaard med 142 i snit.

3.divisionsholdet var et smut i Fjerritslev for at møde BK98. 4-6 blev resultatet efter 2 serier til hvert hold, mens BK98 havde flest samlede kegler (3914-4013). Bedst fra Skive var Bent Tinggaard med et snit på 188.

Førsteholdet fra 2.division var rejst til Tarm og kunne rejse hjem igen med en dejlig sejr på 30-18. Keglefaldet lød på 6597-6251. Arne Lundberg var flyvende og lavede flotte 204 i snit over de 6 serier. 

Resultater uge 5

Alle tre hold har været i kamp i weekenden, firemandsholdet endda hele to gange.

Førsteholdet tog imod BK Viborg og kan stadig kalde sig ubesejret på hjemmebane. Slutcifrene viste en sejr på 34-14 med keglerne 6401-6070. Ikke vildt høre scorer men alligevel nok til at holde modstanderen nede. Bedste Skive-spiller var Henrik Klausen med et snit på 184.

3.divisionsholdet var i Randers, og rejste hjem med et knebent nederlag på 4-6, keglerne så tætte som 3961-3967, så det kunne lige så godt have tippet til Skive-sejr. Bedste spiller fra Skive denne søndag var Bent Tinggaard med et snit på 171. Per Jensen lavede 179 i snit, men kun over 3 serier.

Firemandsholdet var på hjemmebane både lørdag og søndag, men måtte indkassere to nederlag. Lørdag 0-10 mod Lucky fra Herning, keglerne 2261-2591. Bedste hjemmespiller var Jytte Nielsen med snittet 143. Birthe Pedersen dog med 151 over tre serier. Søndag var modtanderne Split fra Thisted. Denne kamp sluttede med et nederlag på 2-8, keglerne 2206-2471. Jytte Nielsen var igen bedst, i dag med et snit på 147.

 

Resultater uge 4

To hold har været i kamp denne weekend. 

Førsteholdet tog sæsonens længste tur og mødte Varde. Igen havde Skive-holdet lidt svært ved at finde ud af de fremmede baner, og en del spillere scorede under vanlig standard. Resultatet blev et knebent nederlag på 22-26 og keglefaldet 6568-6666. Bedste spiller fra Skive var Frederik Mikkelsen med et snit på 197. Holdet holder lige akkurat fat i 3.pladsen i 2.division stadigvæk.

3.divisionsholdet tog hjemme imod bundproppen fra Hjørring. En dejlig 10-0 sejr blev det til med keglerne 3988-3432. Bedste hjemmebanespiller var Bent Tinggaard med 195 i snit. 

Uge 1 - nederlag til alle

Denne første weekend i det nye år var alle tre hold i kamp. Desværre alle med nederlag.

4-mandsholdet tog hjemme imod HBC 2 fra Holstebro. 2-8 blev resultatet med keglerne 2304-2509. Bedste spiller fra hjemmeholdet var Inge-Lis Smedegaard med et snit på 159.

3.divisionsholdet var også på hjemmebane - de mødte BK Viborg. Det blev desværre til et 0-10 resultat - keglerne viste 3894-4065. Her var bedste Skive-spiller Tonny Mikkelsen med et godkendt snit på 186.

2.divisionsholdet tog til Holstebro for at møde bundholdet HBC. Det gik ikke som håbet, banerne var lidt svære at finde ud af, og alle Skive-spillere lå under den sædvanlige standard. Resultatet blev på 17-31 og keglefaldet var 6343-6791. Bedste spiller fra Skive var Henrik Klausen med et snit på 191.

Weekendens resultater uge 50

Sidste spillerunde inden jul bød på fire kampe i alt for BK Skive.

2.divisionsholdet tog hjemme imod Silkeborg, et af topholdene i rækken. Gæsterne var heldigvis ikke flyvende på dagen, og Skive kørte en overbevisende sejr på 34-14 hjem. De samlede kegler viste 6511-6325. Pæne scorer på en dag, hvor Frederik Mikkelsen kørte med et snit på 195 over 5 serier, mens Kim Ingerup lavede 186 i snit over 6 serier. Oprykkerne fra Skive ligger efter 6 kampe på en tredjeplads i divisionen.

3.divisionsholdet var denne weekend på en dobbeltopgave. Lørdag en tur helt til Frederikshavn for at møde BC Royal, og søndag hjemme mod RBK 90 fra Randers. Pointhøsten blev lidt sølle, 2-8 nederlag i begge kampe. I Frederikshavn 3713-3989 og i Skive 3599-3973. Bedste mand lørdag var Thomas Andersen med 177 i snit, og søndag var det Kurt Klausen med 184 i snit.

Som rosinen i pølseenden var 4-mandsholdet en tur i Holstebro for at møde HBC. Et hæderligt nederlag på 4-6 med keglefaldet 2499-2596 måtte de tage turen hjem med. Bedste Skive-spiller i den kamp var Per Grinderslev med et snit på 178.

Handicapafdelingen

Ved handicapafdelingens træning og spisning tirsdag den 10. december blev der taget et par fine billeder. De kommer her.

Resultater uge 48

2.divisionsholdet var lørdag rejst til Viby for at møde Amici. Sæsonens andet nederlag blev desværre resultatet af det, 17-31 i point og keglerne 6496-6707. Mange tætte serier som sædvanligt i 2.division, men marginalerne var ikke rigtig med Skive-holdet. Bedste spiller fra Skive var Henrik Klausen med et snit på 198.

2.holdet fra 3.division tog hjemme imod BK Himmerland fra Års. Det blev til et nederlag på 2-8 og keglefaldet 3745-3849. Der blev kæmpet bravt i en tæt kamp, hvor en enkelt serie blev tabt med sølle 3 kegler. Bedste Skive-spiller blev Tonny Mikkelsen med et snit på 180.

4-mandsholdet er åbenbart havnet i en pulje med dobbeltrunder. Også i denne weekend var der kamp både lørdag og søndag. Lørdag fik holdet deres første sejr i sæsonen med et 6-4 resultat hjemme mod HBC3 fra Holstebro. Keglerne blev 2389-2262. Hjemmeholdets bedste spiller var Jytte Nielsen med et snit på 154. Søndag tog holdet så til Herning for at møde topholdet Lucky. Et svidende 0-10 nederlag var resultatet af den kamp, keglefaldet 2287-2712. Bedste spiller fra Skive var Birthe Pedersen med et snit på 159.

Weekendens resultater uge 47

Førsteholdet fra 2.division spillede deres anden hjemmekamp og igen med sejr. Denne gang dog et helt tæt parløb med BK Tarm, som sluttede 26-22 til Skive med keglerne 6396-6442. Pæne scorer ind imellem men også nogle udfald som gjorde det hele meget tæt til sidst. Bedste Skive-spiller på dagen var Bjarne Handberg med et snit på 185.

Andetholdet fra 3.division spillede på banerne ved siden af mod BK 98 fra Fjerritslev. Fjerritslev spillerne var kommet afsted uden 6.manden, så derfor var det ikke nogen sag for Skive-holdet at vinde med 10-0. Keglerne viste 3840-3275. Bedste mand for Skive var Frederik Mikkelsen med et snit på 184.

4-mandsholdet var på en hård weekend med hjemmekamp lørdag mod Limfjordsbowlerne fra Struer og udekamp søndag mod HBC fra Holstebro. 2 nederlag blev det desværre til, 0-10 om lørdagen og 2-8 om søndagen. Lørdag var bedste Skive-spiller Sonja Andersen med et snit på 144 og om søndagen var det Inge-Lis Smedegaard med 161 i snit. 

Første hjemmekamp i 2.division - og med sejr.

2.divisionsholdet tog lørdag hjemme imod Varde i en udsat kamp. Det blev til en flot sejr på hele 35-13. Rigtig mange flotte serier blev leveret over hele kampen, men oven over alle fløj Kim Ingerup, som over 6 serier lavede formidable 1279 kegler, hvilket er et snit på 213. Efter sejren sneg holdet sig lige op i den bedste halvdel i tabellen, efter 3 spillede kampe.

Kamp i 2.division

Vores 2.divisionshold var igen i Viborg denne weekend. Denne gang var det topholdet fra ST, der var modstanderne. Det blev til et nederlag til Skive på 16-32 og keglefaldet 6343-6669. Arne Lundberg lavede 196 i snit for 5 serier, mens Henrik Klausen var på 191 i snit over 6 serier. Næste kamp er en udsat kamp mod Varde, det foregår hjemme den 2.november.

Referat fra 12-13/10 - åbningssejr i 2.division.

Den lidt forsinkede sæsonstart for 2.divisionsholdet sluttede med en sejr på 26-22 på udebane mod BK Viborg. De samlede kegler på 6446-6400 vidner om en jævnbyrdig affære. Spilleformen i 2.division er ny for BK Skives oprykkere, men altså ikke sværere end at man kunne rejse hjem med en sejr. Bedste Skive-spiller denne søndag var Kim Ingerup med 192 i snit.

3.divisionsholdet var igen ude at køre langt, denne gang til Brønderslev for at møde BK Outsiders. De måtte desværre rejse hjem med et nederlag på 0-10 og keglerne som viste 3705-4003. Kun i første serie var man lidt tæt på, de sidste tre serier var hjemmeholdet for suveræne. Bedste spiller fra Skive på dagen var Kim Sejbjerg med et snit på 167.

4-mandsholdet var en tur i Thisted for at møde Split. Det blev desværre også til et 0-10 nederlag med cifrene 2110-2449. Bedste spiller fra Skive i Thisted var Sonja Andersen med 141 i snit. 

Første kampweekend i sæsonen.

To hold har været i ilden i denne weekend. Første kamp for vores nyoprykkere til 2.division er blevet flyttet, så de venter stadig på sæsonstart.

Vores nye hold i 3.division kom fantastisk fra start. De var taget helt til Hjørring og kom hjem med en sejr på ikke mindre end 10-0. Keglerne viste 4065-3476. Suverænt bedste spiller på dagen var Kurt Klausen med et snit på 206. Holdet ligger med denne præstation på en førsteplads efter første runde.

Klubbens 4-mandshold tog hjemme imod Lucky fra Herning. Det blev til et enkelt point i sidste serie, så resultatet blev 1-9 og keglefaldet 2226-2579. Bedste Skive-spiller denne dag var Vita Grinderslev med 154 i snit.

 

Ny sæson

August er kommet, og træningen går i gang igen. Vi har til denne sæson meldt 3 hold til turneringen, 6-mands 2.divisionshold, 6-mands 3.divisionshold samt et enkelt 4-mands open hold.

Det nyoprykkede 2.divisionshold kommer i sagens natur lidt længere omkring end normalt. bl.a. Varde og Viby. 3.divisionsholdene i Vest er blevet blandet lidt denne gang, da man har indført mulighed for at melde sig til double-spilleformen som et alternativ. Resultatet af dette er at der er tre puljer med den gamle spilleform og to puljer med double-spilleformen. Vores nye 3.divisionshold kommer derfor til at køre lidt langt nogle gange, der er flere kampe i nordjylland. Se alle kampprogrammer ved at vælge "Bowlingportalen" i menulinjen.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2018/2019

Vi har skrumpet alle nyhederne fra netop overståede sæson ned til DETTE dokument.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2017/2018

Alle nyheder fra ovennævnte sæson har vi samlet i DETTE dokument.

Nyhedsarkiv for sæsonen 2016/2017

Alle nyheder fra denne side for ovennævnte sæson har vi rykket sammen HER

Billede af ungdomsmestrene: 

 

 

Samlede resultater for damer ses her

Samlede resultater for herrer ses her

 

Nyhedsarkiv for sæsonen 2015/2016

Alle nyheder fra denne side vedrørende sæsonen 2015/2016 kan du se ved at klikke her

Klubmesterskaber

Vi har over de seneste to tirsdage fået afviklet vores klubmesterskab for både senior og ungdom.

Hos herrerne blev Arne Lundberg mester med 181 i snit over 6 serier. Damemester blev Inge-Lis Smedegaard med et snit på 168 og hos ungdommen vandt Mads Godiksen med et snit på 121. Tillykke til alle tre med det flotte resultat.

De totale scorer kan ses her : HERRER     DAMER     UNGDOM

Hele vores dejlige ungdomsafdeling med mesteren Mads Godiksen som nr. 3 fra venstre og træner Kim Lundberg til højre.

Seniormestrene Inge-Lis Smedegaard og Arne Lundberg.

Besøg fra Skive Folkeblad.

 

Den 25. oktober 2015 havde vi under Jyllandsserie-holdets kamp mod Skibonitten besøg af Turit Skovborg fra Skive  Folkeblad. Hun talte inden kampen med Frederik og Bjarne og var der også sammen med en fotograf den første halve times tid af kampen. Det kom der følgende gode artikel ud af.      Side 1Side 2

 

Nyheder fra de to forrige sæsoner - klik her